Ford Kuga spoedig vernieuwd

Met introductiejaar 2019 valt de actuele Ford Kuga niet bepaald te bestempelen als een oud model. Toch heeft Ford al een optisch bijgepunte Kuga in de ontwikkelingskamers staan, zo blijkt uit deze set spionagefoto’s.

Ford is in de Verenigde Staten aan het testen geslagen met een ingepakte en dus vernieuwde versie van de Escape. In Europa kennen wij de Escape als de Ford Kuga, een auto die er hier op enkele detailverschillen die je met name in de hoek van de verlichting moet zoeken optisch hetzelfde uitziet als zijn Amerikaanse broer.
Ford Kuga (2019 – )
De Ford Kuga krijgt bij zijn facelift met name een herzien front aangemeten. De hoog in de neus geplaatste en ver naar achteren getrokken koplampen van het huidige model …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *