Dit is de nieuw Ford Ranger

Na diverse updaterondes van het in 2011 gepresenteerde model vuurt Ford een compleet nieuwe Ranger op autoland af. De nieuwe Ford Ranger lijkt meer dan ooit op grote broer F-150 en komt begin 2023 op de Nederlandse markt.

Bedrijfswagens hebben over het algemeen een langere levensloop dan conventionele personenauto’s en dus is het niet gek dat de huidige generatie Ford Ranger inmiddels tien jaar mee gaat. Toch is tien jaar lang zat, Ford komt namelijk nu met een tot op het kleinste boutje vernieuwde Ranger.
Ford Ranger
De nieuwe Ranger is onder leiding van de Australische tak van Ford ontwikkeld, maar ook daar is het uiterlijk van grote broer F-150 bekend. Dat sijpelt namelijk door naar Fords concurrent van auto’s als de Toyota Hilux en doet ook denken aan dat van de in Europa tevens niet leverbare kleinere

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *