Audi E-tron krijgt facelift

Audi’s eerste elektrische SUV krijgt binnenkort een facelift. Die vernieuwde Audi e-tron kunnen we je dankzij een kakelverse set spionageplaten al van alle kanten laten zien.

In 2018 kwam Audi met de E-tron op de proppen, een elektrische SUV waarvoor het de tot dan toe voor plug-in hybride motorversies gebruikte aanduiding e-tron omtoverde tot modelnaam. De inmiddels zo’n drie jaar oude SUV staat op het punt te worden gefacelift.
Audi E-tron
Wat Audi op designvlak precies voor de E-tron in petto heeft, is nog niet helemaal helder. Het front van de elektrische SUV is enthousiast met camouflagestickers beplakt, al geeft de plaatsing van de plakkers natuurlijk wel aan dat er het een en ander gaat veranderen. Het lijkt erop dat Audi de E-tron optisch iets dichter bij de jongere en kleinere

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *