‘Porsche werkt aan SUV boven Cayenne’

De Porsche Cayenne heeft met het woord ‘bescheidenheid’ al weinig van doen en toch lijkt het erop dat Porsche nog een stap verder gaat. Naar verluidt werkt het merk aan een SUV die hoger in het gamma komt te staan en de pijlen richt op de BMW XM.

Er zijn momenteel al enkele absolute reuzen in SUV-land te vinden. Denk daarbij aan de Mercedes-Benz GLS, de Range Rover en de BMW X7. Porsche haakt daar vooralsnog niet bij aan, met de nadruk op ‘vooralsnog’. Automotive News bericht namelijk dat ook Porsche zich tussen die mastodonten wil mengen. Dealers zouden hierover geïnformeerd zijn door het merk. De Cayenne lijkt dus een grote broer te krijgen.
Veel is er nog niet over de auto bekend, al wordt er wel gesproken over een plug-in hybride aandrijflijn. Ook zou de Porsche de nadruk meer dan bij eerdergenoemde grote SUV’s op sportiviteit leggen. In dat kader lijkt vooral de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *