Porsche 911 (1991) – In het Wild

Voor ons hebben we een Porsche 911 Carrera 4 uit 1991. Daar klopt niets van, zou je zeggen, maar toch is het echt zo. Althans, dat was het ooit. Hier is sprake van een zeer geslaagde ombouw.

Als je niet beter zou weten, zou je zeggen dat hier een klassieke oer-911 staat. Eentje van de eerste generatie, die lekker sportief uitgedost is. Dat is het echter niet. Sterker zelfs; hij mag officieel niet eens donkerblauwe platen hebben. We hebben hier naar alle waarschijnlijkheid te maken met een door Singer onder handen genomen 911. De kentekengegevens wijzen uit dat het in de basis een 964 uit ’91 is en laat dat nou net de generatie zijn die Singer ook gebruikt voor zijn conversies.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *