Peugeot 2008 is populairste auto van Europa

De Peugeot 2008 was in oktober de populairste auto in Europa. Dat blijkt uit cijfers van Jato Dynamics. De Franse merken zijn overigens goed vertegenwoordigd in de Europese verkoopranglijst.

In oktober werden met 665.000 stuks in de Europese Unie maar liefst 30 procent minder auto’s verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar. Dankzij Jato Dynamics weten we nu ook welke auto’s er in die maand wel een nieuw Europees baasje vonden.
In oktober werden in Europa 18.109 exemplaren van de Peugeot 2008 verkocht en daarmee was het die maand de best verkochte auto van Europa. De compacte cross-over weet enige afstand tussen de nummer twee te houden, op die plek vinden we met 14.639 verkochte exemplaren namelijk de Renault Clio.
Positie drie is voor de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *