Mini-familie als Rockingham GT

Mini voelt de weemoedige kriebels in de onderbuik en geeft er gehoor aan door al zijn modellen een speciale uitvoering te geven. Zowel de Mini 3- als 5-deurs en Cabrio als Countryman zijn tijdelijk leverbaar als Rockingham GT.

Met de Rockingham GT brengt Mini naar eigen zeggen een hommage aan de 1275 GT, de naam van zowel een raceversie als een sportief productiemodel van de oer-Mini Clubman (de klassieke Mini met de grote neuspartij). De nieuwe, tijdelijk leverbare Rockingham GT is te combineren met de Cooper S-uitvoeringen van de Mini 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.
Mini’s met het Rockingham GT-sausje staan standaard op 17-inch John Cooper Works Track Spoke-wielen en worden tevens volgehangen met het JCW Aerodynamica-pakket. De Rockingham GT’s zijn standaard White Silver gespoten, al zijn andere kleuren tegen meerprijs verkrijgbaar. Ze worden verder opgeleukt met GT-strepen op de motorkap en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *