Elektrisch alternatief Volkswagen Passat in beeld

Het ID-label van Volkswagen groeit gestaag. Over ongeveer twee jaar komt Volkswagen met een volledig elektrische alternatief voor de Passat, een model dat op deze set spionagefoto’s weer in een bijzonder camouflagepak is te zien.

De toekomst van de Volkswagen Passat gaat er anders uitzien dan je al jaren gewend bent. Omstreeks 2023 brengt Volkswagen een nieuwe generatie Passat op de markt die in Europa mogelijk alleen nog als Variant verschijnt. Die nieuwe Passat maakt naar verluidt gewoon weer gebruik van MQB-techniek en dat betekent dat er geen geheel elektrische versie van verschijnt. Wél komt Volkswagen met een elektrische sedanachtige, een auto die op deze spionageplaten enigszins verkleed als Tesla Model 3 te zien is.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *