Dit lees je in AutoWeek 47

AutoWeek 46 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Aan stoere auto’s geen gebrek in dit nummer. De Cupra Formentor VZ5, de Maserati Levante GT Hybrid en vooral de Toyota GR86 bieden veel vermaak. Nuchtere, compacte auto’s vind je in onze triotest van drie B-segmenters.

Als je als klein merk onderdeel bent van een groot concern, dan kun je zo nu en dan eens winkelen in het onderdelenmagazijn van de collega’s. Zo kwam de vijfcilinder van de Audi RS3 terecht in de neus van de Cupra Formentor VZ5 die daarmee een echte pretfabriek werd. Hoofdredacteur Damiaan Hage reed ‘m! Een andere dikke SUV die bij uitstek met flinke motoren leverbaar was, is de Maserati Levante. We zeggen ‘was’, want nu is de Levante er ook met een mild-hybride viercilinder. Dat maakt hem op papier behoorlijk interessant voor de Nederlandse markt. Jan Lemkes kijkt wat de eventuele concessies zijn als je voor een klap minder geld gaat winkelen voor een Levante.
Van een totaal andere orde is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *