Tweede Fiat 500 voor de helft van de prijs

Het uit de Verenigde Staten over komen waaien Black Friday gaat hand in hand met grote kortingen op producten. Fiat stunt op bijzondere wijze mee met de 500. Wie twee nieuwe Fiats 500 Hybrid bestelt, krijgt de tweede namelijk voor de helft van het geld.

Fiat heeft deze hele week de 500 Hybrid in de Black Friday-actiebak liggen. Vanaf vandaag tot en met 26 november (Black Friday) krijg je de tweede Fiat 500 Hybrid namelijk voor de halve prijs als ware het een pak yoghurt of boter in de supermarkt.
De opvallende prijsstunt van de Nederlandse Fiat-importeur geldt alleen voor de 500 Hybrid en dus niet voor de volledig elektrische Fiat 500e. Om in aanmerking te komen voor de fikse korting moeten de 500’s Hybrid wel bij een officiële Fiat-dealer gelijktijdig worden besteld. Feitelijk krijg je op elke van de twee bestelde 500’s Hybrid 25 procent korting op de aankoopprijs. De actie geldt vanaf maandag 22 november 09:00 tot en met vrijdag 26 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *