‘Tesla kan Duitse productie waarschijnlijk dit jaar nog starten’

Er rollen nog altijd geen Tesla’s uit de fabriek nabij Berlijn, ook al leek het eerder nog dat het dit najaar zou gaan gebeuren. De lokale minister van Economische Zaken verwacht echter snel groen licht te kunnen geven.

Alweer dik een maand geleden liet Tesla-topman Elon Musk volgens Automotive News weten dat hij ‘binnen enkele weken’ groen licht verwachtte te krijgen om de Tesla-productie in het Duitse Grünheide te beginnen. Dat groene licht is er nog altijd niet. De lokale minister van Economische Zaken, Jörg Steinbach, heeft echter goed nieuws. In gesprek met Automobilwoche stelt de Duitser dat hij erop rekent dat de definitieve goedkeuring nog voor het einde van het jaar een feit is, al kan hij dat naar eigen zeggen niet garanderen.
De lokale overheid kan pas goedkeuring verlenen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *