Skoda Karoq bijna klaar voor tweede ronde

De Skoda Karoq begint bijna aan de tweede ronde. De gefacelifte compacte SUV wordt over iets meer dan een week aan de wereld getoond.

Ruim vier jaar geleden maakten we kennis met de Skoda Karoq. Het frisse is er dus wel van af en dus zet Skoda subtiel het mes in het ontwerp. Een week geleden kregen we middel wat ontwerpschetsen al een voorproefje van de veranderingen en nu laat Skoda in een teaservideo enkele details van het echte werk zien.
De veranderingen lijken vooral aan de voorkant duidelijk in het oog te springen. De Karoq krijgt een wat bredere grille, met aan weerkanten nieuwe koplampen. Die zijn wat minder rechttoe rechtaan van vorm dan nu nog het geval is, waarbij vooral opvalt dat de dagrijverlichting opgeknipt wordt in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *