Nieuwe Suzuki S-Cross te zien

Suzuki meldt nu zelf dat het binnenkort de nieuwe S-Cross aan de wereld voorstelt. De geheel nieuwe Suzuki S-Cross wordt op 25 november gepresenteerd en wordt in een teaservideo in letterlijke en figuurlijke zin slecht belicht.

Eerder in november kon AutoWeek je al de eerste foto’s van de volledig nieuwe tweede generatie Suzuki S-Cross laten zien. Kort daarvoor kondigde Suzuki zelf de komst aan van ‘een nieuw model’ en nu zegt de fabrikant ook zelf dat het de jongste S-Cross betreft.
Nieuwe Suzuki S-Cross (via: motoroid)
De nieuwe Suzuki S-Cross ziet 25 november het levenslicht en volgt het huidige model op dat al weer ruim 7,5 jaar geleden werd onthuld tijdens de Autosalon van Genève. De S-Cross onderging vijf jaar geleden een grondige …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *