Kia Niro klaar voor debuut

De populairste auto van Nederland wordt over enkele dagen compleet vernieuwd. We hebben het dan natuurlijk over de Kia Niro. Van de nieuwe Kia Niro kunnen we je nu de eerste designschetsen laten zien.

De opwarmronde voor de nieuwe Kia Niro lijkt een opvallend korte te worden. Waar sommige merken al maanden voor de komst van een nieuw model de eerste teaserplaten naar buiten sturen, besluit Kia slechts enkele dagen voor de onthulling van de nieuwe Niro warm te lopen. Op 25 november wordt de volledig nieuwe Kia Niro namelijk al onthuld tijdens de Seoul Mobility Show. Kia voert net als bijvoorbeeld BMW en Mercedes-Benz een tweeledig EV-beleid. Enerzijds komt Kia met auto’s die in de basis als elektrisch model zijn ontwikkeld en anderzijds levert het elektrische versies van auto’s die ook met verbrandingsmotoren beschikbaar zijn. De dedicated EV’s komen op het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *