Chinese Great Wall opent Europees hoofdkantoor in Duitsland

De Chinese fabrikant Great Wall Motors heeft in Duitsland zijn Europese hoofdkwartier gevestigd. De autobouwer heeft dan ook grootste plannen om vanuit zijn Europese thuisbasis de rest van Europa te veroveren.

De Chinese expansiedrift lijkt geen grenzen te kennen. In korte tijd hebben diverse Chinese merken zich de op Europese markt gevestigd en de komende jaren worden dat er alleen maar meer. Het Chinese Great Wall Motors zet volgend jaar zijn tanden in de Europese personenautomarkt en heeft in het Duitse München zijn Europese hoofdkwartier geopend van waaruit de verkoopaanval wordt gecoördineerd.
Great Wall haalt volgend jaar twee van zijn merken naar Europa: Ora en Wey. Waar Wey zich vooral richt op elektrische SUV’s is Ora het merk dat met guitiger vormgegeven elektrische rakkers de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *