Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem – De jaren 00

In deze laatste aflevering belicht Maarten van Rossem vanuit een open Bentley Continental de Britse, Duitse, Amerikaanse en Japanse auto-industrie en concludeert dat de ‘verliezers’ van de Tweede Wereldoorlog uiteindelijk de sterkste merken op poten zetten.

Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto’s. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto’s op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *