Volkswagen T-Roc – Eerste kennismaking

Na vier jaar legt Volkswagen de T-Roc op de snijtafel. Van het resultaat slaat niemand steil achterover. Gelukkig blijft de cross-over lekker eigenwijs.

Het eigenwijze karakter van de T-Roc zit hem vooral in twee varianten die Volkswagen van het model levert. Zo bestaat er niet alleen een knotsgekke 300 pk sterke T-Roc R, maar ook een vrolijke T-Roc Cabriolet. Goed nieuws, die twee levensgenieters blijven gewoon leverbaar. Vanbuiten herken je de herziene T-Roc aan zijn nieuwe snuit. De koplampen zijn aangescherpt en voortaan standaard met led-techniek uitgerust. Ook de bumpers zijn aangepast. De kenmerkende ronde led-dagrijverlichting in de bumper is verdwenen. De grille heeft voortaan een horizontale, verlichte lamel. IQ Light led-matrixkoplampen zijn tegen meerprijs leverbaar.
De achterlichten hebben een andere indeling gekregen en ook het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *