Op zoek naar een gebruikte Tesla Model S

Geen auto die zoveel goeds heeft gedaan voor het elektrisch rijden als de Tesla Model S. Die auto was sexy, snel, een technologisch hoogstandje en je kon er nog een behoorlijke afstand mee overbruggen ook. Na een aantal jaren blijkt dat de angst voor degradatie van de batterij ongegrond is. Die neemt maar heel weinig af in capaciteit. Je hebt dus echt nog wel iets aan een gebruikte Model S.

Voor deze reportage snorren we drie gebruikte exemplaren op. Twee ervan hebben een vrij aanzienlijke kilometerstand. Dan kunnen we mooi bekijken hoe zo’n auto ouder wordt. Al vanaf het begin was duidelijk dat Tesla het niet moet hebben van zijn uitmuntende bouwkwaliteit. Eens zien hoe een Tesla zich houdt als er flink wat kilometers op de teller staan. Daarnaast zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar wat er van de actieradius overblijft en dus vragen we de aanbieders de auto helemaal volgeladen mee te geven.
Klaar voor export
Tesla Model S 70D Base
Maart 2016
276.037 km
€29.500
Tesla Model S De Model S met de hoogste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *