Tesla online veruit meest besproken automerk

Tesla maakt nog altijd de tongen los. Heus niet alleen op AutoWeek.nl. Tesla blijkt online namelijk veruit het meest besproken automerk, zo blijkt uit onderzoek van GlobalData.

Onderzoeksbureau GlobalData zet Tesla bovenaan de lijst van online meest besproken automerken. Tesla wordt in discussies op Twitter en Reddit met afstand het meest genoemd. Tesla zou op die digitale kanalen tussen 1 januari en 17 november dit jaar in maar liefst 461.200 ‘discussies’  genoemd. Dat is maar liefst 130 procent meer dan in diezelfde periode vorig jaar. Volgens Global Data is in de Tesla-cijfers een piek waar te nemen toen bekend werd dat Tesla 100.000 auto’s aan verhuurbedrijf Hertz zou gaan leveren.
Op plek twee vinden we Toyota, al is het gat tussen Tesla en Toyota enorm.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *