Porsche 911 Safari: waarom niet?

Alsof het 911-gamma nog niet uitgebreid genoeg is komt Porsche binnenkort met nóg een derivaat van het model. Porsche zet de 911 hoger op zijn poten en het is die 911 ‘Safari’ die we je op deze set spionageplaten kunnen laten zien.

Opgehoogde Porsches 911 blijven tot de verbeelding spreken. Medio dit jaar maakten we kennis met de Marsien van Marc Phillip Gemballa en ook de Porsche-adepten van Singer trokken dit jaar stoere opgehoogde 911’s uit de hoge hoed. Al die aandacht is Porsche ook niet ontgaan en het merk blijkt zelf ook wel heil te zien in een 911 waarmee je net wat harder over drempels kan dan met bijvoorbeeld een 911 GT3. Het merk is al

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *