Mitsubishi Airtrek: tot 520 kilometer elektrisch

Mitsubishi heeft een volledig elektrische SUV gepresenteerd die luistert naar de naam Airtrek. De Airtrek is minder Mitsubishi dan je op basis van het uiterlijk wellicht zou verwachten.

AutoWeek kon je eerder dit jaar al de eerste foto’s laten zien van de Airtrek, een nieuwe elektrische SUV die Mitsubishi in China aan zijn leveringsgamma toevoegt. Die Mitsubishi Airtrek is nu officieel gepresenteerd.
De Mitsubishi Airtrek is een 4,63 meter lange elektrische SUV met een wielbasis van 2,83 meter. Daarmee is de Airtrek wat lengte betreft vergelijkbaar met auto’s als de Mercedes-Benz GLC. De Airtrek heeft een 70 kWh accupakket in zijn bodem waar de Mitsubishi tot 520 kilometer actieradius uit weet te wringen. Althans, volgend de bepaald niet nauwkeurige NEDC-methode. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *