Honda Integra Type R – In het Wild

Honda en Acura halen de modelnaam Integra weer van stal voor een nieuw model. De laatste auto die de naam mocht dragen was deze Honda Integra, die in Amerika als Acura RSX door het leven ging. We hebben meteen de meest heftige versie te pakken!

De vierde generatie van de Integra zag in 2001 het levenslicht en liep uiteindelijk door tot 2006, met een facelift in 2004. Daarna verdween de naam uit het modellenaanbod. Na vijftien jaar haalt Honda de modelnaam Integra dus weer opnieuw uit de rekken, voor Acura is het nog langer geleden. Nu gaat het alleen niet meer om een coupé, maar is de Integra een iets herziene variant van de Honda Civic Sedan. Voor liefhebbers van de Integra van weleer is dat mogelijk een teleurstellend gegeven.
Honda Integra Type R
Naar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *