Buick houdt MPV springlevend

In Europa is de traditionele MPV op een handjevol modellen na volledig uitgestorven. Buiten de Europese grenzen zijn de ruimtereuzen nog volop in trek. Buick bewijst dat door niet één, maar twee futuristische vooruitblikken op nieuwe MPV’s te laten zien.

In China is momenteel de Guangzhou International Motor Show gaande, een autobeurs waar de Chinese tak van Buick uitpakt met twee extravagante MPV’s waarvan de een een stuk concreter is dan de ander.
Buick GL8 Concept
De meest realistische showauto die Buick in China presenteert, is de GL8 Concept. Met dit studiemodel laat de Amerikaanse fabrikant zien hoe het zich de toekomst van zijn grootste MPV – de GL8 – voorstelt. Opvallend gegeven: Buick zegt dat het met de GL8 Concept ook vastlegt dat het zich de komende jaren gewoon blijft toeleggen op het ontwikkelen van relatief hoog in de markt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *