Audi R8 (2018) facelift friday

De huidige, tweede generatie van de Audi R8 kreeg in 2018 een facelift. Die heeft technisch gesproken niet zoveel om het lijf, maar geeft Audi’s supercar toch een duidelijk ander voorkomen. Anders, maar ook beter?

De R8 van de tweede generatie werd in 2015 gelanceerd en oogt eigenlijk als een strakgetrokken, gemoderniseerde variant van zijn voorganger. Als middenmotor-supercar in het gamma van een ‘mainstream’ Duitse autobouwer heeft de R8 in ieder geval nog altijd een unieke positie in autoland. Daaraan veranderde helemaal niets toen in 2018 een aangescherpte versie van deze R8 werd gepresenteerd.
Normaal gesproken wijzen we er in deze rubriek graag op dat er meer veranderde dan je op het eerste gezicht zou denken, maar dat is bij de R8 zeker niet het geval. Zelfs de koplampen, toch vrijwel altijd het haasje als er een facelift komt, mochten blijven. Het uiterlijke nieuws aan de voorkant beperkt zich …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *