Alpha Saga: zoveelste elektrische droom

Het ambitieuze Alpha Motor Corporation voegt weer een nieuw model toe aan zijn lijst met niet bestaande modellen. We maken kennis met de Saga, een elektrisch aangedreven en eigenwijs vormgegeven sedan die zijn leven vooralsnog puur en alleen in virtuele vorm bezigt.

Krap een jaar geleden stelde het op dat moment nog niet eerder naar buiten getreden Alpha Motor Corporation zijn eerste auto in digitale vorm aan het daglicht voor: de Ace Coupé. Die elektrisch aangedreven en met retrodesign overgoten coupé kreeg het afgelopen jaar gezelschap van een hele vloot tevens niet in tastbare vorm bestaande modellen. Het bedrijf schotelde autoland de Jax, Wolf, Wolf …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *