Suzuki Jimny wordt pick-up

Laat genieten op automobiel vlak maar aan de Engelsen over. Een piepjonge start-up stort zich niet op elektrische supercars of een emissieloze bakfiets, maar op pick-upversies van de vorige generatie Suzuki Jimny,

Maak kennis met Yomper, een start-up die wel brood ziet in het omtoveren van Suzuki’s Jimny van de vorige generatie tot pick-ups. Yomper levert niet alleen een extra praktische versie met enorme zijspiegels en een rechttoe-rechtaan stalen laadbak die je ook vanaf de zijkant kunt openen, maar ook een ultieme vrijetijdsmachine die luistert naar de naam Bergan.
Suzuki Jimny
De Yomper Bergan is een op auto’s als de Subaru ‘Brat’ en ongetwijfeld ook de Skoda Felicia Fun geïnspireerd model. Als ware het Land Rovers …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *