Skoda Slavia is moderne Fabia Sedan

Skoda heeft een splinternieuwe sedan gepresenteerd: de Slavia. Met een beetje fantasie kun je de Skoda Slavia zien als de nieuwe Skoda Fabia Sedan.

Maak kennis met de Skoda Slavia, een nieuwe sedan die bewijst dat relatief compacte sedans ver buiten de Europese landsgrenzen nog zeker de moeite van het ontwikkelen waard zijn. We beginnen met sedanliefhebbers echter met het slechte nieuws: de Slavia komt niet naar Nederland.
De Skoda Slavia is een 4,54 meter lange sedan met een wielbasis van 2,65 meter. Die afmetingen komen overeen met die van de Volkswagen Virtus waarmee de Slavia ook het gros van zijn koets deelt. De in Zuid-Amerika verkochte Volkswagen Virtus is in feite de sedanversie van de Polo en dat betekent dat je de Slavia eigenlijk kunt zien als een moderne Fabia sedan. Eigenlijk, want de Slavia is toch net even anders.
Skoda …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *