Elektrische Fisker Ocean eindelijk productierijp

De aanloop naar Fisker Ocean was een lange. De Amerikaanse fabrikant liet al in 2019 de eerste platen van de Ocean zien en presenteerde een pre-productieversie van die elektrische SUV begin 2020 tijdens de CES in Las Vegas. Nu is de definitieve versie eindelijk gereed.

Het huidige Fisker heeft niets en alles te maken met het bedrijf dat je in Nederland kent van plug-in hybride Fisker Karma. Het toenmalige Fisker ging jaren geleden over de kop en vond in de Chinese investeerder Wanxian Group een nieuwe eigenaar die het merk omdoopte in Karma. Voormalig topman en oprichter – én ontwerper – Henrik Fisker ging zijn eigen weg en stampte in 2016 het huidige Fisker uit de grond. Fisker liet al begin 2020 een ogenschijnlijk productierijpe versie van zijn eerste auto zien: de Ocean. Die elektrische SUV is nu eindelijk klaar voor productie.
De Fisker Ocean is een 4,78 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *