Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio gefacelift

De Volkswagen T-Roc is na vier jaar dienst wel toe aan een frisse neus. Vandaag wordt hij in Hannover onthuld. Wij zijn erbij en weten je er nu al alles over te vertellen.

Highlights

R verdwijnt
Cabrio blijft
Led-koplampen standaard
Ook niveau 2 autonoom

Toen de Volkswagen T-Roc eind 2017 op de markt kwam, was het bepaald geen pionier. Dat compacte cross-overs de toekomst zijn, hadden andere merken al veel eerder ontdekt en Renault maakt daar sinds 2013 dan ook de dienst uit met de Captur. Dat neemt niet weg dat er best nog plek was voor een Volkswagen en de T-Roc rolde in zijn huidige vorm dan ook meer dan een miljoen keer de fabriek uit. Ruim 17.000 daarvan gingen op de trein naar Nederland. Ter vergelijking: in diezelfde vier jaar werd de Captur 23.500 keer verkocht, dus de T-Roc deed het alleszins behoorlijk.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *