Toyota C-HR krijgt nieuwe infotainment

Toyota voert een kleine reeks aanpassingen door op de C-HR. De cross-over krijgt een volledig nieuw infotainmentsysteem maar wordt op ook op andere vlakken tegen het licht gehouden.

Drie jaar na de introductie van de C-HR onderging de eigenwijs gelijnde Toyota in 2019 een facelift. Nu voert Toyota een modeljaarupdate op de cross-over door die een verzameling kleinere noviteiten behelst.
Toyota C-HR
Het grootste nieuws heeft betrekking op het infotainmentsysteem dat Toyota vanaf uitrustingsniveau Dynamic in de C-HR levert. Dat is namelijk helemaal nieuw. Dankzij een nieuwe processor moet het systeem sneller reageren dan ooit. De software wordt op een 8-inch display getoverd. Natuurlijk kan het systeem overweeg met zaken als Apple CarPlay en Android Auto.
De Style- en GR …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *