Test: Hyundai Bayon

Aangezien Hyundai al de Kona heeft, lijkt de Bayon een tamelijk overbodige toevoeging aan het gamma. De twee zitten immers ogenschijnlijk dicht bij elkaar.

De prijs voor de meest verwarrende auto van dit moment gaat naar de Hyundai Bayon, een cross-over in het B-segment. Op zichzelf is het model niet gek, ware het niet dat de Koreanen in dat segment al vertegenwoordigd zijn door de Kona. Die blijft naast de Bayon verkrijgbaar en zit in alle ons bekende dimensies binnen vijf centimeter van zijn nieuwe merkgenoot. Het enige verschil (op het eerste gezicht dan) is dat de Bayon verkrijgbaar is met 100 pk en handbak of 120 pk en automaat, terwijl de Kona er alleen is met 120 pk en een handgeschakelde bak. En als hybride en elektrische uit­voering natuurlijk, maar dat is weer een ander verhaal.
Platform van de i20
Toch schuilt in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *