Porsche Taycan als GTS en Sport Turismo GTS

Vind je het Porsche-gamma ondoorgrondelijk? Berg jezelf dan maar, er komen namelijk meer nieuwe versies bij. In Los Angeles stelt Porsche namelijk de Taycan GTS en de Taycan GTS Sport Turismo voor. Die laatste is direct het nieuwe lagere alternatief voor de Cross Turismo.

Highlights

Tussen Taycan 4S en Taycan Turbo
Bijna 600 pk sterk
Meer dan 500 kilometer actieradius
Prijzen bekend

Porsche levert heus niet alleen de 911 in een uitgebreide reeks uitvoeringen, ook de elektrische Taycan is er in talloze versies. Zowel de Taycan als diens ruimere en tot op heden altijd hoger op de poten staande Cross Turismo-broer zijn er in een naamloze basisversie, als 4S, als

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *