Opel-fabriek Eisenach heeft weer toekomst

De Duitse Opel-fabriek in Eisenach blijft ook in de toekomst gewoon onder Opel opereren. Dat verklaart moederbedrijf Stellantis. Ook is er goed nieuws voor Opel-thuisbasis Rüsselsheim, waar ook onzekerheden over waren.

Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest om Opels Duitse fabrieken. Stellantis zou van de Duitse fabrieken af willen. De fabriek in Eisenach, waar men de Opel Grandland bouwt, zou op de nominatie staan om verkocht te worden, net als die in Opels thuisstad Rüsselsheim. Opel-CEO Uwe Hochgeschurtz kwam onlangs echter met het verlossende woord: de fabrieken worden niet van de hand gedaan. Nu is er concreter nieuws voor de fabriek in Eisenach. De werknemersvakbond IG Metall en Stellantis hebben een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *