Nieuwe autonome Volkswagen in beeld

AutoWeek kan je exclusief beelden laten zien van een splinternieuwe autonome elektrische Volkswagen. Het blokkendoosje op deze patentplaten is van een heel andere orde dan de modellen je van het merk gewend bent.

Volkswagen breidt zijn elektrische ID-familie langzaam maar zeker uit. Onlangs voegde het merk de ID5 aan het Europese leveringsgamma toe en volgend jaar volgt de productieversie van de ID Buzz. MOIA, Volkswagens afdeling die zich met mobiliteitsdiensten bezighoudt, heeft al een autonome versie van de ID Buzz ontwikkeld die omstreeks 2025 ook daadwerkelijk voor commerciële diensten wordt ingezet. MOIA heeft ongetwijfeld interesse in de autonome Volkswagen waarvan AutoWeek je exclusief een uitgebreide reeks …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *