Mazda CX-60 nu al te zien

Mazda brengt volgend jaar twee splinternieuwe SUV’s op de Europese markt waarvan we je er nu al eentje kunnen laten zien. Dit is de CX-60, een nieuwe in de basis achterwielaangedreven SUV die naast met een plug-in hybride aandrijflijn ook een zes-in-lijn benzinemotor krijgt.

Mazda knipt volgend jaar de CX-3 uit het Europese leveringsgamma, maar voegt er aan de andere kant twee splinternieuwe SUV’s aan toe. Dat worden de CX-60 en de CX-80. In een inmiddels van YouTube verwijderde video van CSK Review Channel is de CX-60 al behoorlijk goed te zien.
De CX-60 werd gesnapt tijdens het opnemen van een promotievideo van Mazda’s jongste. De CX-60 wordt een nieuwe vijfzits SUV met twee zitrijen terwijl de CX-80 met zijn drie rijen plek gaat bieden aan zeven inzittenden. Interessanter is misschien nog wel de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *