Maserati Grecale: ook als 300 pk sterke mild-hybride

Zonder het wereldwijde tekort aan computerchips hadden we je de Maserati Grecale deze week in vol ornaat kunnen laten zien, maar de introductie van het model is uitgesteld tot volgend jaar. Als doekje voor het bloeden kan AutoWeek je wel de eerste en vrij uitgebreide technische informatie over het model vertellen.

De Levante krijgt volgend jaar een kleinere SUV naast zich: de Grecale. De Maserati Grecale zou op 16 november worden gepresenteerd, maar Maserati zag zich vooral vanwege het wereldwijde tekort aan computerchips genoodzaakt de onthulling van het model door te schuiven naar 2022. Het merk deelt met AutoWeek een uitgebreide reeks foto’s van een ingepakte Grecale en geeft daarbij direct de eerste technische gegevens …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *