Lexus LC verder fijngeslepen

Lexus heeft de LC tegen het licht gehouden. Zowel de LC Coupé als LC Convertible worden op detailniveau fijngeslepen. Daarnaast stelt Lexus het Bespoke Build-programma voor waarmee de LC’s tot in de kleinste puntjes de personaliseren vallen.

Lexus geeft de LC jaarlijks een modeljaarupdate en net die van vorig jaar brengt de bijslijpsessie van 2021 een reeks aanpassingen aan het onderstel met zich mee. Lexus zegt de ophanging zowel voor als achter te hebben aangepast, met een directer stuurgevoel en een verbeterde wegligging tot gevolg. Ook nieuw is het zogenoemde shift-lock-systeem dat moet voorkomen dat de LC’s onbedoeld in D of R wordt gezet.
Verder is er nu het personaliseringsprogramma ‘Bespoke Build’ waarmee je de LC tot in de kleinste details kunt samenstellen. In de Bespoke Build-catalogus vind je speciale wielen, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *