Hyundai Seven: brutale vooruitblik op elektrische SUV

Hyundai heeft de elektrosmaak al jaren stevig te pakken. Het nieuwste bewijsstuk levert het merk daarvan in Los Angeles. Dit is de Hyundai Seven, een stoere vooruitblik op een splinternieuwe grote elektrische SUV.

Dat Hyundai op elektrovlak behoorlijk aan de weg timmert, is misschien wel het understatement van het jaar. Het merk is op EV-vlak namelijk al jaren druk in de weer. Hyundai levert al jaren een elektrische versie van de Ioniq en heeft ook van de Kona een elektrische variant. Daarnaast besteedt het merk met de Nexo aandacht voor elektrische auto’s met een brandstofcel aan boord en heeft het met sublabel Ioniq een hele hele reeks dedicated EV’s in het vat zitten. De warm ontvangen Hyundai …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *