Deal VDL Nedcar en Canoo op losse schroeven

VDL Nedcar stond te springen van geluk toen het nadat BMW aankondigde de Nederlandse autofabriek in 2023 achter zich te laten in het Amerikaanse Canoo een nieuwe klant het gevonden. Helaas lijkt het niet zeker dat er in Born daadwerkelijk Canoos geboren gaan worden.

In 2020 kreeg VDL Nedcar een grote klap te verwerken toen het hoorde dat er vanaf eind 2023 geen BMW’s X1 en Mini’s meer gebouwd zouden worden. De wonden heelden medio dit jaar enigszins toen VDL Nedcar in het Amerikaanse Canoo een nieuwe opdrachtgever had gevonden. In Limburg zouden eind dit jaar de eerste exemplaren van Canoo’s Lifestyle Vehicle van de band rollen. In 2023 zou de jaarproductie op 15.000 stuks moeten liggen. Canoo beloofde in ieder geval tot 2028 zijn elektrische modellen door VDL …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *