1.700 Lada’s Vesta voor politie

Lada heeft een fikse order binnen weten te slepen. Het merk gaat maar liefst ruim 1.700 exemplaren van de Vesta leveren aan diverse Russische politiekorpsen. Dat is een rij van 7,5 kilometer lang.

De Russische politiekorpsen hebben een behoorlijk diverse vloot. Er rijden BMW’s 5-serie, Hyundais Sonata, UAZ’en Patriot, Skoda’s Octavia, Fords Focus en tal van oude modellen van Lada in politiekostuum rond. Naast oude Lada’s wordt ook de veel modernere Vesta al enige jaren ingezet. Van die Vesta levert Lada de komende tijd nog eens ruim 1.700 politieversies af.
De Lada’s Vesta voor de Russische politieteams zijn relatief eenvoudig uitgevoerd. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op de Comfort-uitvoering, al zijn ze uitgerust met extra 12v- en usb-aansluitingen en een in segmenten verdeelde bagageruimte. Zwaailichten, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *