Nationale auto Turkije in productievorm

TOGG heeft de ambitie om het Daf van Turkije te worden. Eind 2019 liet het merk conceptversies van zijn eerste model zien en AutoWeek kan je nu de eerste platen laten zien van de productieversie van die SUV.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan is al jaren van mening dat Turkije meer te bieden moet hebben in autoland. Hoewel merken als Renault, Toyota, Ford, Honda en Hyundai er fabrieken hebben staan, moet Turkije een eigen automerk krijgen. In 2017 werd  Turkey’s Automobile Joint Venture Group (TOGG) uit de grond gestampt, een bedrijf dat uit een zestal Turkse bedrijven bestaat dat onder merknaam TOGG zelf auto’s wil gaan bouwen. Eind 2019 schotelde TOGG een stel

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *