‘Minder betaald parkeren na nieuwe coronamaatregelen’

De nieuwe maatregelen in strijd tegen het coronavirus lijken mensen meer uit de steden te houden. Er zijn daar deze maand duidelijk minder betaalde parkeeracties.

Sinds het kabinet begin deze maand de coronamaatregelen weer wat heeft aangescherpt zijn Nederlanders meer thuisgebleven. Dat concludeert parkeerbetalingsdienst Parkmobile, die het aantal parkeeracties zag dalen. Vooral in het weekend trokken Nederlanders minder vaak eropuit, met name naar steden.
Gemiddeld waren er 4,5 procent minder transacties bij Parkmobile, dat 2 miljoen actieve gebruikers heeft. Doordeweeks was er een daling van 3,8 procent, in het weekend liep de daling op tot 7 procent. Parkmobile denkt dat door het afgelopen vrijdag aangescherpte thuiswerkadvies het aantal parkeertransacties ook doordeweeks nog verder zal dalen. In de vijf grote steden bedroeg de daling van het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *