Mazda CX-50 is nieuwe SUV met ruig randje

Mazda breidt zijn modellengamma uit met een nieuwe SUV die luistert naar de naam CX-50. De CX-50 is opvallend avontuurlijk uitgedost en rolt straks in de Verenigde Staten van de band in een fabriek die in beheer is van zowel Mazda als Toyota.

De Mazda CX-50 is een SUV die zich niet heel eenvoudig laat plaatsen. De naam van de auto doet vermoeden dat het de opvolger van de CX-5 is, maar dat is niet het geval. De CX-50 geldt namelijk als uitbreiding van Mazda’s SUV-gamma die juist gebruikmaakt van techniek van die CX-5.
Mazda CX-50
Mazda’s nieuwe SUV is direct als Mazda herkenbaar, al lijkt het model door diverse designelementen waaronder de relatief hoekige wielkasten en de verlichting rondom minder rond dan je van auto’s van het merk gewend bent. Het interieur volgt die lijn. Hoewel het net als dat van de auto’s als de Mazda 3 vrij minimalistisch …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *