Genesis komt met elektrische GV70

Genesis toont een duistere teaserplaat van wat zeer waarschijnlijk een nieuwe elektrische SUV is. De elektrische nieuwkomer beleeft zijn debuut later deze maand in China.

De Chinese afdeling van Genesis toont een afbeelding waarop het neusje van een nog te presenteren model is te zien. Hoewel daar weinig op te zien is, zijn er zaken uit op te maken die weggeven wat Genesis in de ontwikkelingskamers heeft staan. De koplampen en grille wijzen erop dat Genesis voor SUV GV70 iets in het vat heeft zitten. Het is het logootje in de grille dat verraadt wat dat precies is.
De GV70 waar we het duistere detailshot van zien, heeft namelijk een dichte grille met daarin een piepklein logootje zoals we dat kennen van de Electrified G80. Die elektrische versie van de G80 beleefde in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *