Vernieuwde Volvo XC40 nu al vanuit alle hoeken

De elektrische Volvo XC40 Recharge is niet aan te slepen en dus is het extra groot nieuws dat we je de gefacelifte XC40 nu al vanuit alle hoeken kunnen laten zien. AutoWeek kan je de vernieuwde XC40 én de aangescherpte XC40 Recharge niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen laten zien.

Volvo’s kleinste SUV is inmiddels zo’n vier jaar oud en dat betekent dat het tijd is voor een facelift. Lang hoef je op de gefacelifte Volvo XC40 niet te wachten, AutoWeek kan je de vernieuwde SUV namelijk al uitgebreid laten zien. We hebben niet alleen beeld van de ‘conventionele’ XC40 (foto’s 8 t/m 11), maar ook van de herziene elektrische XC40 Recharge.
Volvo XC40 Recharge (facelift)
Eerlijk is eerlijk: de gefacelifte Volvo XC40 is redelijk voorspelbaar. In de vorm van de alleen als elektrische Recharge leverbare C40 gaf Volvo de XC40 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *