Toyota vormt ’team brandstofmotor’ met Japanse merken

Toyota kondigt samen met Subaru, Mazda, Yamaha en Kawasaki aan om op allerlei vlakken te werken aan een toekomst voor de verbrandingsmotor. Daarbij speelt waterstof als brandstof een grote rol, net als biodiesel.

In Japan zijn enkele autofabrikanten er niet van overtuigd dat de overstap naar volledig elektrisch rijden de enige juiste keuze voor de nabije toekomst is. Toyota maakte dit afgelopen week heel concreet. Dat stelt dat in 2040 nog niet iedereen wereldwijd over kan gaan op elektrisch rijden. Reden voor het bedrijf om – net als veel andere grote spelers – een belofte over de uitfasering van de brandstofmotor niet te tekenen. Toyota en enkele andere Japanse auto- en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *