BMW: ‘Nederland kan wel klaar zijn voor EV’s, anderen niet’

BMW is één van de vele grote merken die de belofte om in 2040 alleen nog elektrische auto’s te verkopen niet aangaan. Volgens een kopstuk van het bedrijf heeft BMW niet genoeg vertrouwen in de infrastructuur in diverse landen.

Net als Toyota geeft BMW aan dat de volledige overstap naar een puur elektrisch aanbod alleen mogelijk is als de landen waar BMW auto’s verkoopt daar ook klaar voor zijn. Dat blijkt in ieder geval uit de woorden van Thomas Becker, hoofdverantwoordelijke voor BMW’s duurzaamheidsstrategie, in gesprek met Dezeen. Volgens hem zijn er twee landen in het bijzonder die simpelweg mijlenver voorlopen op de rest: “Het is er klaar voor in Nederland en in Noorwegen, dus die markten worden volledig elektrisch, maar we kunnen vandaag nog niet besluiten dat de mensen in Italië hun …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *