BMW 8-serie Gran Coupé onder het mes

BMW werkt aan een subtiele facelift voor de 8-serie. De 8-serie Coupé kwam al eens voorbijrollen met een dikke lag camouflage op kop en kont, nu is ook de Gran Coupé van de partij.

De BMW 8-serie Coupé draait sinds half 2018 mee en daarom acht BMW de tijd rijp voor een opfrisronde. De 8-serie Gran Coupé verscheen wat later dan zijn tweedeurs broer, maar profiteert ook van de door BMW steevast als ‘Life Cycle Impulse’ omschreven updateronde.
Het mag geen verrassing heten dat de wijzigingen die we op de 8-serie Gran Coupé aantreffen dezelfde zijn als op de 8-serie Coupé. Iets plattere koplampen en licht veranderd bumperwerk zijn de grootste uiterlijke veranderingen. Zoals duidelijk te zien is, hoeven mensen die de forse grille van de 4-serie niets vinden niet te vrezen dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *