‘Audi en BMW azen op McLaren’

McLaren is op de overnameradar verschenen bij Audi en BMW. Dat meldt het Britse Car Magazine. Beide Duitse merken zouden er zo hun eigen doelen mee hebben.

McLaren is in het vorige decennium in rap tijd uitgegroeid tot een relatief groot sportautomerk met een breed aanbod. Hoewel het uiteraard nog altijd geen enorme aantallen auto’s op de weg zet, is het nu een heel ander verhaal dan in de tijd van de F1 of zelfs de P1. Kennelijk is McLaren Automotive inmiddels interessant genoeg voor grote spelers in de auto-industrie om het boeltje over te nemen, want zowel Audi als BMW zou kijken naar de mogelijkheden om de touwtjes in handen te krijgen.
BMW zou McLaren Automotive toe willen voegen aan zijn al deels Britse merkportfolio, naast Mini en Rolls-Royce. Daarbij heeft BMW nog geen supercarmerk onder zich en biedt het onder zijn eigen merk ook geen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *