Voor de Zafira sloeg Opel met de Sintra de plank mis

Tegen de tijd dat Opel eindelijk een grote MPV op de markt bracht, bleek dat dit model niets kon bieden wat bij Fiat, Mitsubishi, Chrysler, Volkswagen en al die andere merken niet al in een veelkleurige variëteit te koop was. Ja, toch: een bedroevend laag kwaliteitsniveau.

Loop je eerst al pijnlijk achter de troepen aan, blijk je op de plaats van bestemming totaal niet te zijn toegerust op de taken die je te wachten staan. Als gloednieuw model in een druk bevochten markt kun je maar beter iets extra’s te bieden hebben, maar daaraan ontbrak het bij de Sintra nogal. Je wilde hem hoogstens omarmen als anonimiteit bovenaan je wensenlijstje stond. De Sintra was de Duitse inzending voor het grote GM-project dat de diverse merken van het concern aan mooie nieuwe people movers moest helpen.
Hij werd gebouwd in de Verenigde Staten tussen zijn zustermodellen Buick GL8, Chevrolet Trans Sport, Chevrolet Venture, Oldsmobile Silhouette, Pontiac Montana en Pontiac Trans …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *